CONCERTS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Una recull d’imatges de músics de Blues.

Aquesta exposició és una selecció d’imatges per rememorar nits de blues viscudes, amb fotos d’alguns músics reconeguts i venerats i altres potser no tan populars, inclús entre els seguidors del gènere, que han oferit concerts on m’ha semblat trobar traces més autentiques del que jo buscava en escoltar blues. La sort de ser fotògraf de concerts és que se t’obren moltes portes perquè entris a ser part de la festa tot i ser considerat sovint un estrany.

Jordi Vidal (Berga 1963) sempre ha estat fascinat pel món de la música i la fotografia. Finalitzats els seus estudis a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, va treballar en diferents camps fotogràfics com el reportatge, la fotografia industrial, publicitat i editorial, especializant-se en reportatge d’esdeveniments i espectacles.

Fotògraf oficial de diversos festivals, entre ells, el Festival Grec, Azkena Rock Festival, BBK Live o Sonisphere, ha col·laborat amb promotors, discogràfiques, músics, ballarins i coreògrafs, creant fotos per a promoció, cartells i portades de discs. Les seves fotos es publiquen habitualment en revistes especialitzades i premsa, tant nacional com estrangera. Ha estat cap de fotografia i fotògraf de les revistes Guitarra Total i Bateria Total durant deu anys. Ha estat col·laborador de les revistes musicals més importants del país com Rockdelux i Ruta 66, així com amb les agències internacionals Redferns, Getty Images i Wireimage.

Ha realitzat nombroses exposicions de la seva obra, ja sigui de fotografia de músics, dansa o reportatges de caire social realitzats a l’Índia, Bangladesh o Cuba, havent estat escollit en dues ocasions per participar a la Primavera Fotogràfica de Catalunya.

És professor del Taller de Fotografia de Música i Arts Escèniques i ponent del Taller de Gestió d’Arxius Fotogràfics en l’Entorn Digital a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Go to Top