CONCERTS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Reserva d'entrades

JP Bim-Nyi és un artista de Burundi resident al Regne Unit. Burundi és un petit país de l’est de l’Àfrica amb una història de sang i amb una nul·la atenció a l’escenari mundial. JP Bim-Nyi no és aliè a la violència ja que va sobreviure a la infame massacre escolar de Kibimba quan tenia 16 anys. Uns mesos després va estar a punt de perdre la vida per segona vegada en un tiroteig entre bandes que el va deixar greument ferit. Amb l’ajuda d’una beca del “The Hugh Pilkington Charitable Trust” amb seu a Oxford, va viatjar fins el Regne Unit per estudiar.

És un músic autodidacte i des del 2002 toca en els locals de talen de Londres només armat amb una guitarra. L’any 2003 es va unir a “Mantilla Band” durant un any i mig. El 2008, JP Bim-Nyi va gravar el seu primer EP en solitari “Slow me”. El mateix any, mentre estava a l’Àfrica, va gravar la única cançó que té en el seu idioma matern que va ser un gran èxit al seu país. Mesos després va gravar “Laaady” amb el gran productor de Bongo Music P-Funk Majani de Tanzània.
Ja el 2009 crea la banda “Lostchild” i toca nou material a festivals i locals de música rock que el porten a les semifinals del Festival Emergenza del 2010. A finals d’aquell any toca en solitari en un concert per celebrar els 60 anys d’ACNUR.

The Black Belts és una banda forjada en les fredes i humides catacumbes de Tucxone Records. Aquesta banda de sis músics vol recuperar la flama d’un estil amb milions d’adeptes a tot el món soul i Rhythm&Blues sense adulterar.

Rodrigo Diaz “El Niño” ….Batería
Pablo “Bass man” Cano…. Baix
Fernando “Dos pistolas” Vasco….Guitarra
Alex Larraga…. “Organo y Piano”
Ricardo Martinez…. “ Trompeta”
Rafael Diaz….”Saxo tenor”

Go to Top