CONCERTS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Reserva d'entrades

Jodie Cash neix a Barcelona l’abril de 1990. Filla de músics professionals de Rock&Roll i Country molt coneguts per la seva etapa en el grup Bombarderos durant els anys 80 i 90. Als set anys va començar a cantar amb els seus pares a festes familiars i també comença a estudiar solfeig i violí. Deu anys després Jodie comença a cantar al “combo” de l’escola de música on estudiava on interpreta clàssics.

Després d’aquesta experiència va tenir l’oportunitat d’entrar com a segona vocalista a The Old Weekend Band, un grup de Country Rock on va adquirir experiència a l’escenari. No obstant això, actuaven poc i ella volia progressar, així que mesos després el deixa i s’uneix a The Randles, un grup de Rock&Roll amb més expectatives de treball. Posteriorment forma part de The Sparkles on posa veu a l’àlbum “Girls Are Messin’Up My Mind” i crea el seu primer projecte personal: Jodie Cash Fingers. Recull èxits, com el premi a millor artista nacional de música americana concedit per la Spanish Line Dance Association (2018), i actua a centenars de concerts. El 2017 tanca Jodie Cash Fingers i crea Jodie Cash amb Toni Espelta i Toni del Amo. Cash té taules, simpatia i una veu rica en registres.

A inicis del 2020 van llançar un avançament del seu nou àlbum “Jodie Cash” a base de singles com “Umbral” o “Rock Machine”. A mitjans de setembre llança un nou single “Huella”.

Go to Top