CONCERTS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Reserva d'entrades

Koko-Jean & The Tonics es van ajuntar al 2014 amb la cantant i rebel del soul Ms. Koko-Jean Davis al capdavant. Va ser una història intensa: es van enamorar, van fer música plegats, van fer tremolar els escenaris, es van prendre un descans, i després, just en el moment adequat, s’han tornat a reunir per fer néixer la seva primera criatura musical en forma d’un EP batejat com “Hairwhip”. Aquest treball de quatre temes té com a únic objectiu mostrar alguns dels hits creats pel grup que fins ara han fet saltar i cridar els fans als seus concerts.

Miss Koko-Jean, l’admirada i descarada cantant de soul reconeguda pel seus 10 anys de carrera amb el seu anterior grup de rhythm and soul The Excitements, torna amb nova munició, The Tonics! Tot i que les comparacions amb el seu anterior grup siguin inevitables, el primer que notaràs en la seva nova aventura és un enfocament més espontani en les seves cançons, tot i mantenir la cruesa de la música negra que tant ens agrada.

És soul? Rhythm and blues? Rock’n’roll? Ho és tot! Koko-Jean & The Tonics s’han desempallegat de totes les etiquetes
musicals, amb les que intentem encasellar els grups, per fer simplement el que millor saben: que cantis i moguis el cul.
El so és fresc, excitant, i definit per una química musical indubtable amb els seus nous companys; músics capaços de brillar per ells mateixos.

Go to Top