CONCERTS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Reserva d'entrades

Quatre dels més grans músics del soul i el rock nacional, Juan Zelada, Julián Maeso, Adrián Costa i Alberto Anaut, s’ajunten per primera vegada en un projecte en format quartet on interpretaran temes dels quatre al costat de versions de clàssics de la música. Ho faran intercanviant-se instruments durant un show únic y molt especial.

Julián Maeso. Curtit a l’escena nacional amb The Sunday Drivers, The Blackbirds, Speaklow, The Sweet Vandals, Pájaro, Aurora and The Betrayers, Adrian Costa, Los Saxos del Averno i recentment amb Gran Cañón (al costat de Carlos Tarque, Leiva, Ovidi Tormo…). Maeso ha estat requerit per Mclan, Quique González, Jorge Pardo, Irma Thomas, Betty Harrys i Marta High.

Adrián Costa. És un dels representants més valorats del Blues espanyol. Comença la seva carrera a Santiago de Compostela als 13 anys amb la banda The Red Blues Band. El 1999 marxa a Madrid per formar part de la Tonky Blues Band on col·laboren amb artistes com Buddy Miles i Mick Tayler. És un guitarrista amb una veu poderosa que no és capaç de concebre la música sense el ball.

Juan Zelada. Comença la seva carrera musical a Londres i els 4 primers singles sonen a les playlists de la BBC Radio. Gira pel Regne Unit i obre shows per Ben Howard, Michael Kiwanuka, The Noisettes, Gavin de Graw i Amy Winehouse. Toca al festival Eurosonic amb la seva nova banda i rep l’European Border Breaker Award de 2013. A Espanya edita 3 nous àlbums i fa noves gires per tot l’estat.

Alberto Anaut. Líder, compositor, cantant, guitarrista i líder de la banda Anaut. Irrompen a l’escena soul de Madrid el 2013 i des d’aleshores, i amb una feina incansable, s’han posicionat com unes de les principals formaciones de la nova fornada “American Music” al costat de Morgan, Aurora & The Betrayers o Julián Maeso. Sempre han rebut bones crítiques dels periodistes especialitzats i també han obtingut reconeixements (Premi Pop Eye 2016 al millor artista de música negra i Premi MIN 2017 al millor disc de músiques del món).

Go to Top