CONCERTS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Reserva d'entrades

Després de treure tres àlbums entre el 2000 i el 2006, Manu Lanvin va trobar el seu camí més natural amb Devil Blues, un poderós trio que encaixa a la perfecció amb ell. Sense cap dubte, la col·laboració amb el cantant texà Calvin Russell, per qui va coescriure, produir i dirigir l’àlbum “Dawg Eat Dawg” (2009) el detonant de la nova direcció de Lanvin. Des d’aquell moment ha actuat a prestigiosos escenaris d’Europa com l’Olympia, l’Apollo Theater, el Festival de Jazz de Montreux.

Claude Nobs y Quincy Jones el van convidar per actuar a Nova York a les gales de Jazz Foundation of America i va ser seleccionat per representar França a l’International Blues Challenge de Memphis. El 2015 també va obtenir el Cognac Blues Passions Award.

L’any 2016 treu el disc “Blues, Booze and Rock’n’Roll”. És considerat el disc on es demostra la maduresa de Lanvin i la portada no deixa indiferent, ja que es veu el tatuatge de “Le diable” que té tatuat a l’esquena. El treball va ser premiat com el “Millor àlbum de l’any” per Le Parisien i el seu espectacle va ser seleccionat entre els millors de l’any per la revista Rock and Folk. Al Crystal 2017 és nominat a la categoria de “Millor Intèrpret Masculí”.

Go to Top