Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Rock pur made in Cerdanyola. El grup va néixer a finals dels anys 90 però tenien un altre nom “El triunfo de Baco” i les seves influències anaven des de Tequila a “los Rodríguez” i passant per “Los Ronaldos”, “Los Rebeldes” o fins i tot “Sopa de Cabra”.La seva base és el Rock, però també inclouen tocs que poden anar des del Blues Rock, fins al Soul, passant pel Funk o el Southern Rock.

El grup ha evolucionat i s’ha consolidat com a banda de rock a casa nostra. El 2015 la banda va incorporar Toni Molina com a veu solista (procedent de La Dulce Jane). Tenen editats alguns discos com “Para no dormir”, “Abierto 24 horas”, “Vuelvo a sentirme mejor”. No és la primera vegada que actuen al Festival Internacional Blues de Cerdanyola, ja que hi van participar el 2018 en la programació dels diferents establiments i comerços de la ciutat.

Ens avançaran cançons del seu proper disc “Que volvamos a encontrarnos”, enregistrat a principis d’any i que veurà la llum en breu. Aquest serà el punt de partida del seu 25è aniversari. Pel concert han preparat alguna sorpresa de clàssics del Soul relacionats amb el Festival Internacional Blues de Cerdanyola, acompanyats d’una flamant secció de vents, en una combinació al més pur estil “Velvet Bulldozer”.

Go to Top