CONCERTS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Reserva d'entrades

The Midnight Rockets, es una banda de música blues, fundada l’any 1996 per Maurici Morera (cantant) i Xavi Dr. Curto (baix), provinents de la banda vallesana Hot Blues. Es va originar amb els membres Juan Baena (ex Gatos Locos) a la guitarra i Xavi Meroño (ex La Ruta). La banda ha estat sempre fidel a l’essència del blues i enamorat dels clàssics dels anys 50’s -60’s. Avui en dia es tracta d’una de les bandes més veteranes de l’escena del Blues a Catalunya.

La formació ha tingut molts canvis amb les entrades d’Octavio Cortes (guitarra i veu), Ricardo Martínez (guitarra), Juanan Reverte (guitarra), Johnny Mcuerdo (guitarra), Marc Grasas, Alex Zayas (guitarra), Joan Casas (saxo), Eloi Moya (baix), David Torras (bateria), Marc Ruiz (bateria), Ray Alcover (bateria), Rodrigo Villar (bateria i contrabaix).

El 1999 s’incorpora com a guitarrista definitiu Sergi Escriu fins a l’actualitat. Durant els anys la banda ha enregistrat 3 treballs discogràfics “Midnight Jump” (1999), “B-Blues Stuff” (2006), “Special Woman” (2011). L’estat es defineix com a Blues 100% amb moltes influències del Blues clàssic de Chicago i també un so molt peculiar texà. No falten versions de Howlin’ Wolf, Little Walter, Slim Harpo, etc.. A partir de l’any 2012 la banda fa un parèntesi fins al 2019, en què s’ha reactivat amb els membres: Maurici Morera, Sergi Escriu “Escriuman”, Xavi Dr. Curto i Marc Ruiz.

Go to Top