SEGURETAT CONTRA LA COVID-19

Degut a la situació creada per la Covid-19 l’organització ha establert unes mesures de prevenció que cal respectar en tot moment. L’incompliment de qualsevol d’aquestes mesures pot condicionar el dret d’admissió i fins i tot l’expulsió del recinte.

Ús obligatori de mascareta per als accessos, durant el concert i en les sortides del recinte on es realitza el concert. A l’accés, es disposarà de gel hidroalcohòlic.

Els assistents hauran de romandre en tot moment al  seu seient assignat i està prohibit moure taules i cadires. L’aforament de cada taula no podrà variar durant l’espectacle.

Els únics desplaçaments permesos són per anar als serveis (degudament indicats) o per a fumar fora del recinte. Està prohibit fumar dins el recinte del concert.

Tots els escenaris disposen de servei de bar que serviran begudes i menjar. El servei es farà directament a les taules i cadires, no hi haurà servei de barra de bar. No està permès entrar amb begudes o menjar de l’exterior.

L’entrada i la sortida dels espais caldrà fer-les de manera esglaonada mantenint la distància de 2m entre els grups de persones. Seguiu en tot moment les indicacions del personal de l’organització que també us ajudarà en qualsevol dubte que tingueu.

Si tens algun dubte escriu-nos a bluescerdanyola@gmail.com i te’l resoldrem de manera immediata. També pots consultar l’apartat de Preguntes freqüents (clica aquí).

Es important descarregar les entrades al teu dispositiu mòbil per mostrar-les a l’entrada del recinte del concert. Si això no és possible, es poden imprimir en paper. El mateix dia del concert, l’organització recopilarà les dades de les persones assistents que acompanyen al titular de la compra.